Software voor deurwaarders-
en incassokantoren

Terug naar het overzicht

Cursusaanbod najaar 2017: Excel & boekhouden

Dit najaar biedt Praclox u weer de mogelijkheid kennis op te doen binnen uw vakgebied. Daarom organiseren wij voor u en uw medewerkers op 22 november opnieuw de cursus ‘Handig met Excel’ en op 28 november opnieuw de ‘Verdiepingscursus boekhouden’.

Voor beide cursussen worden voor deurwaarders PE-punten aangevraagd bij de KBvG.

‘Handig met Excel’, 22 november.
Vele rapportages worden vanuit Otho(matic) in Excel geopend. Excel leent zich bij uitstek om daarna met de gegevens te 'stoeien', diverse selecties te maken, grafieken hierop los te laten en draaitabellen mee te maken.
In deze eendaagse cursus licht Praclox een aantal van de veelgebruikte handelingen toe en gaat samen met u aan de slag om deze kennis snel onder de knie te krijgen. Het is een hands-on cursus en aan de hand van een echte dataset zal veel geoefend worden. Na afloop kunt u Excel handig toepassen bij uw dagelijkse werkzaamheden.
Deze cursus is eerder gehouden en bepaalde onderdelen worden herhaald.

Informatie
- Datum: woensdag 22 november 2017 (eendaagse cursus van 9.30-16.30 uur)
- Locatie: cursuslokaal Praclox, Gorinchem
- Uw investering: € 400,00 (exclusief btw) inclusief koffie en thee, lunch en cursusmateriaal.
- Maximaal aantal cursisten: 10
Deze cursus is geschikt voor iedereen die zich bezig houdt met analyseren van gegevens.

Verdiepingscursus boekhouden’, 28 november.
Praclox heeft een cursus opgesteld om uw kennis over de boekhouding binnen uw incasso / deurwaarderskantoor te vergroten. Hierin ligt de nadruk vooral op het begrip en minder op de handelingen. De volgende vragen komen onder andere aan bod:
• Welke invloed hebben acties zoals boekingen, afdrachten en afrekeningen op dossiers, de bewaarpositie en de out-of-pocketkosten berekening?
• Welk effect hebben de tarieven op voorgenoemde zaken?
Tijdens de cursus is er voldoende ruimte om eigen vragen te stellen en te bespreken.
Deze cursus is eerder gehouden en bepaalde onderdelen worden herhaald.

Informatie
- Datum: dinsdag 28 november 2017 (eendaagse cursus van 9.30-16.30 uur)
- Locatie: cursuslokaal Praclox, Gorinchem.
- Maximaal aantal cursisten: 10
- Uw investering: € 400,00 (exclusief btw) inclusief koffie en thee, lunch en cursusmateriaal.
Deze cursus is geschikt voor werknemers met enige financiële achtergrond. Boekhouders, dan wel deurwaarders die wel eens een financieel rapport hebben bestudeerd.

Aanmelden:
U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam, e-mailadres, telefoon en de cursus die u wilt volgen. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging van uw deelname. Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 7 dagen tot aan de datum van de cursus. Bij verhindering kan uw plaats door een collega worden ingenomen. Dit kunt u doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien u belangstelling heeft voor een van de cursussen maar op de aangegeven dag verhinderd bent verzoeken we u dit ook aan te geven.
Heeft u zelf nog behoefte aan een cursus of een training? Laat het ons dan weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij ontmoeten u graag op een van deze cursusdagen!

Praclox