Software voor deurwaarders-
en incassokantoren

Kostenstructuur

Bij het starten met Otho betaalt u een eenmalig bedrag. Een ruime hoeveelheid uren voor installatie en instructie zijn inbegrepen in dit bedrag. De modules voor specifieke opdrachtgevers of de uitgebreide online inzage kennen daarnaast een meerprijs. Vrijwel alle modules kennen slechts eenmalige kosten, waardoor u in vergelijking met een maandelijkse bijdrage op de lange duur voordeliger uit bent.

Praclox levert geen apparatuur of systeemsoftware, uw huidige werkstations, server(s), printers en scanners zijn mogelijkerwijs al voldoende om met Otho te werken. De minimale systeemeisen sturen we u op verzoek graag toe. Mocht uw systeem niet toereikend zijn, of wenst u een uitbreiding op uw systeem, dan brengen we u graag in contact met een partner die deze zaken levert. Maar u kunt ook uw vaste leverancier blijven gebruiken. Dit biedt u veel vrijheid op het gebied van inrichting en kostenbeheersing. 

Het jaarlijkse onderhoud bestaat uit een vast bedrag per kantoor plus een bedrag per gebruiker. De licenties van de onderliggende databaseomgeving zijn inbegrepen in dit onderhoudsbedrag. Daarnaast wordt jaarlijks 20 uur op uw strippenkaart bijgeschreven om vrij door u ingezet te worden, voor maatwerk, instructie, ondersteuning etc. Het enige wat ongevraagd van uw strippen kaart wordt afgeschreven is de tijd die we soms nodig hebben voor een update van de onderliggende databaseomgeving of het installeren van een nieuwe licentie. Maar uiteraard doen we dat zo snel mogelijk.

Voor een gedetailleerde offerte verzoeken we u contact met ons op te nemen.

kosten