Software voor deurwaarders-
en incassokantoren

Support

Praclox biedt op een aantal manieren ondersteuning bij het gebruik van Otho. 

Dit begint bij de inrichting en ingebruikname, waarvoor een medewerker van Praclox meerdere malen naar uw kantoor komt. Instructie kan gegeven worden aan een aantal of alle personeelsleden, naar gelang uw wensen. Ook kunnen instructiesessies voor kantoren gezamenlijk opgezet worden. 

Via internet kunt u daarnaast helppagina’s raadplegen. Maar let op: de helppagina's zijn geschreven op basis van OthoMatic, waarin periodiek aanpassingen plaatsvinden. Kiest u voor de vrijheid en maatwerk van Otho, dan zal uw software dus over de tijd steeds meer gaan afwijken van OthoMatic en zullen de helppagina's ook minder relevant worden.

Voor Praclox is het ondoenlijk om voor iedere klant een eigen helpsite bij te houden. Nog sterker, we denken dat u dit veel beter kunt! Aangezien u zelf de ontwikkeling van het pakket bepaalt, waarom zou u dan niet zelf ook de ontwikkeling van de documentatie sturen? Wij leveren bij iedere aanpassing een uitleg van wat er gewijzigd is, u heeft alle vrijheid om daarmee te doen wat u wilt. Print het uit en stop het in een map, zet het op uw intranet, kopieer het in een eigen instructiepakket, het is uw keuze. 

En wederom houden we gezamenlijk op deze manier de kosten in de hand. We kunnen u als startpunt de documentatie van OthoMatic in diverse vormen aanleveren.

En komt u er een keer niet uit, dan is Praclox telefonisch of per email bereikbaar. Ook is het mogelijk om na de initiële ingebruikname instructie op locatie te krijgen. 

Voor alle werkzaamheden (instructie, maatwerk, ondersteuning, installeren updates etc.) werkt Praclox met een strippenkaartsysteem waarop beschikbare uren worden bijgehouden. Voor de installatie, inrichting en eerste instructie wordt hiertoe een ruime hoeveelheid uren op de strippenkaart gezet. Daarna worden er jaarlijks 20 uren op deze strippenkaart gezet. Wanneer de beschikbare uren verbruikt zijn, worden verdere uren maandelijks in rekening gebracht. U heeft dus veel controle over de jaarlijkse kosten.

ondersteuning