Praclox is dé no-nonsense softwareleverancier voor deurwaarders- en incassokantoren.

Al sinds het begin van de jaren '90 ontzorgen wij onze klanten met goede applicaties en snelle service. De werkwijze van Praclox kenmerkt zich door een paar kernwoorden: informeel - snel - oplossingsgericht - ondersteunend.

Informeel

Korte lijnen, daar houden we van. Vragen en verzoeken worden per telefoon en e-mail aangenomen, we doen niet aan officiële aanvragen in drievoud, faxbevestigingen, formulieren of andere formaliteiten. Net zoals u er op vertrouwt dat wij uw wensen zo goed mogelijk uitvoeren, vertrouwen wij er op dat u bereid zult zijn te betalen voor onze diensten. Waarom zouden we elkaar dan lastig vallen met papierwerk?

Snel

U wordt te woord gestaan door mensen met verstand van zaken. Heeft u een urgent probleem of direct ondersteuning nodig, dan komen we meteen in actie. Ons streven is altijd om uw business zo probleemloos mogelijk te laten verlopen. 

Oplossingsgericht

We zullen u nooit onnodige oplossingen aansmeren omdat het onze inkomsten opschroeft. Heeft u aan een simpele oplossing genoeg, dan adviseren wij geen state-of-the-art-uitbreiding alleen omdat dat zo technisch vooruitstrevend klinkt. Samen komen we tot praktische en kosteneffectieve oplossingen.

Service

Mooi woord, maar wat betekent dat bij Praclox? In onze beleving is dat eenvoudig: luisteren en reageren. U heeft een vraag of een wens, dan is het aan ons om daar iets mee te doen. Zo simpel kan het zijn. En dat uit zich in:

  • Telefoon beantwoorden: niet alleen een 'ticket noteren', maar meteen kijken of er een oplossing is
  • Gratis inloopdag eens per maand, voor ondersteuning bij inrichting van nieuwe functies
  • Wettelijke vereisten of nieuwe SNG functies direct ontwikkelen