Software voor deurwaarders-
en incassokantoren

Werkwijze

De werkwijze van Praclox kenmerkt zich door een paar kernwoorden: informeel snel oplossingsgericht.

Informeel

We kennen al onze klanten goed en zij kennen ons. Vragen en verzoeken worden per telefoon en email aangenomen, we doen niet aan officiële aanvragen in drievoud, faxbevestigingen, formulieren of andere formaliteiten. Net zoals u er op vertrouwt dat wij uw wensen zo goed mogelijk uitvoeren, vertrouwen wij er op dat u bereid zult zijn te betalen voor onze diensten. Waarom zouden we elkaar dan lastig vallen met papierwerk?

Snel

U wordt te woord gestaan door mensen met verstand van zaken. Heeft u een urgent probleem of direct ondersteuning nodig bij het bedienen van uw klanten, dan komen we direct in actie. Ons streven is altijd om uw business zo probleemloos mogelijk te laten verlopen. Dit uiteraard binnen de grenzen van de beschikbaarheid van onze mensen.

Oplossingsgericht

We zullen u nooit onnodige oplossingen aansmeren omdat het onze inkomsten opschroeft. Heeft u aan een simpele oplossing genoeg, dan adviseren wij geen state-of-the-art-uitbreiding alleen omdat dat zo technisch vooruitstrevend klinkt. Samen komen we tot praktische en kosteneffectieve oplossingen.

werkwijze